ScrapFest in Kitchener 2015 Banner

Oshawa 2012 Saturday, October 13th Schedule

Saturday, October 13, 2012
The ScrapFest Marketplace opens at 9:00 am

TimeAerobics Room 1Aerobics Room 2Training Room 1
8:00 amRegistration Opens
8:30 am 'Way Over the Christmas Top'
3D Poinsettia Card & Tag Workshop

Cathie Allan

8:30 am to 11:30 am
(3 Hours)
 
9:00 am'Portfolio of Promises' Workshop

Vicki Boutin

9:00 am to 12:00 pm
(3 Hours)
 
9:30 am 
10:00 am'Flip, Flop, Fold' Mini Album Workshop

Kelly Panacci

10:00 am to 12:00 pm
(2 Hours)
10:30 am
11:00 am
11:30 am 
12:00 pm   
12:30 pm   
1:00 pm'Glittered Christmas Magic' Workshop

Virginia Nebel

1:00 pm to 4:00 pm
(3 Hours)
'Mad for Stencils' Workshop

Christy Riopel

1:00 pm to 3:30 pm
(2.5 Hours)
'For The Record' Workshop

Tara Thynne

1:00 pm to 3:00 pm
(2 Hours)
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm 
3:30 pm  
4:00 pm   
4:30 pm   
5:00 pmScrapFest Marketplace Closes! Thanks for Joining Us!!!
5:00 pm   
5:30 pm   
6:00 pm   
6:30 pm   
7:00 pm   
7:30 pm   
8:00 pm   
8:30 pm   
9:00 pmScrapFest Crop ends. See you in Kitchener!
© 2014 ScrapFest.ca