ScrapFest at Creativ Festival 2017 Banner

ScrapFest @ Creativ Festival Class Schedule

ScrapFest @ Creativ Festival 2017 Class Schedule
All classes take place in Meeting Room #TBA
TimeThursday, October 26thFriday, October 27thSaturday, October 28th
8:00 am   
8:30 amRegistration Opens for ScrapFest Croppers
9:00 amScrapFest Crop begins in the Exhibitor Hall of the Creativ Festival
9:30 amSunflower Card Workshop

Karan Gerber

9:30 am to 12:30 pm
(3 Hours)
 Festive Holly Christmas Tag Workshop

Karan Gerber

9:30 am to 12:00 pm
(2.5 Hours)
10:00 amScrapbooking Designer Fundamentals Workshop

Virginia Nebel

10:00 am to 12:30 pm
(2.5 Hours)
10:30 am
11:00 am
11:30 am
12:00 pm 
12:30 pm   
1:00 pm  Simply Fun Gift Boxes and Cards Workshop

Sandy Sanders

1:00 pm to 4:00 pm
(3 Hours)
1:30 pmFlip Flop Travel Album Workshop

Sandy Sanders

1:30 pm to 5:30 pm
(4 Hours)
'Everyday Moments' Fall Album Workshop

Karan Gerber

1:30 pm to 5:00 pm
(3.5 Hours)
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm 
4:30 pm 
5:00 pm ScrapFest Crop and Exhibitor Hall Closes
5:30 pm   
6:00 pmScrapFest Crop and Exhibitor Hall Closes 
6:30 pm   
7:00 pm   
© 2017 ScrapFest.ca