ScrapFest at Ktichener 2018 Banner

ScrapFest @ Creativ Festival 2017 product history

We're sorry, but ScrapFest @ Creativ Festival 2017 is over. At this time, you are only able to view what was offered.

ScrapFest Crop - One Day PassNew Product

ScrapFest Crop - One Day Pass Date: Saturday, October 28th, 2017
Time: Saturday, October 28th from 9:00 am - 5:00 pm

Location: Exhibitor Hall, Creativ Festival

Price: $49.99 + HST (This includes your entrance to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival on Saturday!)
Note: this pass does not include a goodie bag

Festive Holly Christmas Tag Workshop

Festive Holly Christmas Tag Workshop Instructor: Karan Gerber
Date: Saturday, October 28th, 2017
Time: 9:30 am - 12:00 pm (2.5 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design, Technique & Composition
Skill level: All skill levels
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

Simply Fun Gift Boxes and Cards Workshop

Simply Fun Gift Boxes and Cards Workshop Instructor: Sandy Sanders
Date: Saturday, October 28th, 2017
Time: 1:00 pm - 4:00 pm (3 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design and Composition
Skill level: All levels
Price: $50 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

Scrapbooking Designer Fundamentals Workshop

Scrapbooking Designer Fundamentals WorkshopScrapbooking Designer Fundamentals Workshop! Instructor: Virginia Nebel
Date: Friday, October 27th, 2017
Time: 10:00 am - 12:30 pm (2.5 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design and Composition
Skill level: All levels (will be fast paced)
Price: $50 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

'Everyday Moments' Fall Album Workshop

'Everyday Moments' Fall Album Workshop Instructor: Karan Gerber
Date: Friday, October 27th, 2017
Time: 1:30 pm - 5:00 pm (3.5 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design, Technique & Composition
Skill level: All skill levels
Price: $55 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

Sunflower Card Workshop

Sunflower Card Workshop Instructor: Karan Gerber
Date: Thursday, October 26th, 2017
Time: 9:30 am - 12:30 pm (3 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design, Technique & Composition
Skill level: All skill levels
Price: $42.50 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

Flip Flop Travel Album Workshop

Flip Flop Travel Album WorkshopFlip Flop Travel Album Workshop Instructor: Sandy Sanders
Date: Thursday, October 26th, 2017
Time: 1:30 pm - 5:30 pm (4 Hours)
Location: Meeting Room #506
Focus: Design and Composition
Skill level: All levels
Price: $65 + HST (This DOES NOT include passes to the Exhibitor Hall of the Creativ Festival)

© 2017 ScrapFest.ca